september 25, 2017 Bastien Langeveld

Wijncursus SDEN3 (gevorderden): met je neus in je glas, en in je boek…

Wijncursus gevorderden Nijmegen

Klaar om écht wat meer te weten over wijn? Wil je er professioneel mee aan de slag? Of ben je gewoon een rasechte liefhebber? Dan is deze cursus op jouw lijf geschreven! Ben jij klaar voor de volgende stap in de wereld van wijn?

7-DAAGSE WIJNCURSUS GEVORDERDEN: MET JE NEUS IN JE GLAS! EN IN JE BOEK…

Wijncursus van zeven avonden voor super enthousiaste wijnliefhebbers en professionals. Na deze cursus, waarin we je veel vertellen en je zelf ook veel studeert, weet je van wanten met de wijnkaart als je ‘op restaurant gaat’, doceer je jouw vrienden tijdens een etentje, of sta je zelfverzekerd aan tafel als je wijn schenkt in een restaurant.

7 avonden, 60 wijnen
Exclusief lesboek en examen
Dé cursus voor de fanatieke liefhebber
Ideale opleiding om jouw SDEN-3 Wijnbrevet te halen!

Cursusdag en data

De cursus start op maandag van 19:30 - 22:30 uur

1

24 april

Locatie

VOORJAAR 2024

Nijmegen
Thiemeloods
Leemptstraat 34, Nijmegen

€ 425.00 Per persoon

exclusief lesmateriaal en examen (min. 8 aanmeldingen, anders geld retour!) Direct inschrijven

Aanbod Nijmegen

Voorjaar 2024
24 april, 15, 22, & 29 mei, 12, 19 & 26 juni 2024

Niveau wijncursus gevorderden
Dit is dé cursus die je definitief verleidt tot een eeuwige liefde voor, en kennis van wijn. Wil je als professional verder is dit de opstap naar jouw SDEN3 examen/het Wijnbrevet: jouw ticket naar de vinologenopleiding. Ben je gewoon verzot op wijn en wil je alles weten? Dan geeft deze cursus jou de basis om de rest van jouw (proefondervindelijke) leven op door te borduren.

We proeven meer dan 60 wijnen, laten je flink neuzen in de boeken en nemen je de hele wereldbol over. Van gaard tot glas, van oud naar nieuw, van riesling naar carménère. Dit is echt fun! Het lesboek en de aanvraag van het examen zijn niet inbegrepen in de prijs van deze cursus.

Waarom Firma Druivensuiker?

Wij geloven dat wijn het heiligste sap ter wereld is. Maar de wereld eromheen is soms zo stoffig als de bijbel op een gemiddelde hotelkamer in hartje Amsterdam… De hoogste tijd dus om wijn eens op een andere manier te presenteren!

De CURSUS IN DRUIVENSUIKER leert iedereen, van horecatoppers tot wijnliefhebbers, om die ontdekkingstocht met enthousiasme over te brengen. Want wijn is meer dan de druif, de streek of het prijskaartje. Door te praten, te walsen, maar ook ‘outside the bottle’ te denken helpen we jou om meer uit je glas wijn te halen!

Annuleringsvoorwaarden
Ziek, zwak, misselijk of om wat voor reden dan ook verhinderd voor onze SDEN-wijncursussen? Als je betaald hebt proberen we je uiteraard zo snel mogelijk door te plaatsen naar een van onze andere cursussen! Kan dat niet, dan geven we je tot 1 week voor aanvang van de cursus je 100% van het cursusbedrag terug. Gaat de cursus om wat voor reden dan ook niet door (we hebben gekke lockdowns meegemaakt de afgelopen jaren ;-)), dan krijg je sowieso 100% van het aankoopbedrag van ons terug. Geen zorgen dus…