Daar gaan we weer! Na een gedwongen covid-reces hebben we de kelnersmessen weer geslepen! Met een CURSUS IN DRUIVENSUIKER leert iedereen, van horecatoppers tot wijnliefhebbers, wijn te proeven en te drinken. Want wijn is meer dan de druif, de streek of het prijskaartje. Door te praten, te walsen, maar ook ‘outside the bottle’ te denken helpen we jou om meer uit je glas wijn te halen.

WAT DOET FIRMA DRUIVENSUIKER?

Wij geven belevingsgericht wijnonderwijs. Met plezier en gekoppeld aan praktijkgerichte kennis.

CURSUSAANBOD

We hebben voor zowel echte liefhebbers als wijnprofessionals een aanbod maat.

VOOR DE LIEFHEBBER

Bij ons kan je terecht voor een cursus omdat je graag een glas (of meer) drinkt en er graag net wat meer van wilt weten. Of omdat je vrienden je altijd overstemmen als er een fles opengetrokken wordt en dat wel eens afgelopen mag zijn. Daar helpen we je graag bij!
We bieden cursussen op elk niveau, van de beginnende nipper tot de gevorderde slurper.

VOOR DE PROFESSIONAL

Wij geven belevingsgericht wijnonderwijs. Om jouw bedrijf te helpen wijn in het DNA te sluiten. Plezier gekoppeld aan praktijkgerichte kennis. Kennis die verkoopt. Kennis die leidt tot omzet. Wijn als kruiwagen voor een frisse, energieke kijk op hospitality.
Als horecatopper kun je je inschrijven voor een van onze cursussen. Als ondernemer kun je bij ons terecht voor praktijk- en bedrijfsgerichte cursussen op maat gemaakt. In jouw zaak, met jouw wijnen en jouw personeel. Met onze energie.