Druivensuiker_uitje_druivensuiker

Uitje met Druivensuiker

Het lijkt wel alsof de gemiddelde wijncursus of workshop gemaakt is om je wegwijs te maken in de ingewikkelde wijnkaart van een restaurant. Om de in jargon brabbelende sommelier überhaupt te kunnen begrijpen. Zodat je (eindelijk) de wijn kunt bestellen die je gewoon lekker vindt…

Dat kan anders. En daar helpt Firma Druivensuiker je graag een handje bij! Want wijn hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het is juist leuk en er is altijd iets om te ontdekken.

Wij vertellen je bijvoorbeeld wat er nu precies zo bijzonder is aan druiven die ergens op een bergwand worden geplant. Of over die iconische wijnen waar iedereen altijd met ontzag over praat, maar die ook gewoon gemaakt worden om op te drinken.

Wij helpen je om die heerlijke ontdekkingstocht met plezier en enthousiasme samen met ons te maken, zodat je nog meer plezier haalt uit jouw glas wijn!

Hoe we dat doen?

Geen droge feitenkennis, maar een interactieve wijnworkshop of proeverij die je niet snel zult vergeten.

Alles draait om beleving, onvergetelijke weetjes, de belangrijkste dingen leren, maar vooral: heel veel lachen. Vergeet de dogmatische doctrines van stoffige wijnboeken: wij gaan voor een eigenwijze benadering en leren je voor jezelf te denken. En, vooral, heel veel lekkere wijnen proeven! Want wij zijn FIRMA DRUIVENSUIKER.

Voor wie?

* Mensen die houden van wijn. Of het gewoon lekker vinden…

* Mensen die iets willen leren van wijn. Of gewoon gezellig mee willen doen…

* Kortom, voor iedereen die plezier wil beleven aan wijn!

* Het ideale teamuitje, familie-uitje, vrienden- of vriendinnendag of zomaar, omdat je zin hebt om iets leuks samen te doen!

BOEKEN