april 3, 2018 Bastien Langeveld

NIEUW! WORKSHOP BIJ JE THUIS

Firma Druivensuiker komt bij je thuis!

Heb jij zin in een ontspannen avond met vrienden, familie of andersoortige verwanten, die toevallig, net als jij, houden van een slokje wijn? Dan is de workshop in Druivensuiker echt iets voor jullie.

Geen ’tupperware’ party, maar een serieuze workshop, met serieuze wijnen, gebracht met een glimlach, veel humor en leuke interactieve elementen als een wijnquiz, veel weetjes en wijnprijsjes! Een perfect avondje uit. En niet duurder dan een avondje in de kroeg…

Bij jou thuis!
Wij regelen de wijn en een toffe workshop met een glimlach
Jij hoeft enkel de gezelligheid te regelen...

€ 300 Per groep

(min.10 personen á 30,00 p.p.) Direct inschrijven

De thuisworkshop is een perfecte avond uit voor vriendenweekenden, familie-uitjes of een gezellige avond met je collega’s. We brengen de wijnen naar jouw huis, club of kantoor en verzorgen een ochtend-, middag- of avondvullende programma met lekkere wijnen én een interactief, goed verhaal.

HOE WE DAT DOEN?

Geen droge feitenkennis, maar een interactieve wijnworkshop of proeverij die je niet snel zult vergeten.

Alles draait om beleving, onvergetelijke weetjes, de belangrijkste dingen leren, maar vooral: heel veel lachen. Vergeet de dogmatische doctrines van stoffige wijnboeken: wij gaan voor een eigenwijze benadering en leren je voor jezelf te denken. En, vooral, heel veel lekkere wijnen proeven! Want wij zijn FIRMA DRUIVENSUIKER.

VOOR WIE?

Mensen die houden van wijn én een leuke avond met gelijkgestemden.
Het ideale teamuitje, familie-uitje, vrienden- of vriendinnendag of zomaar, omdat je zin hebt om iets leuks samen te doen!

Annuleringsvoorwaarden
Ziek, zwak, misselijk of om wat voor reden dan ook verhinderd? Plannen we het liefst een nieuwe dag in! Kan dat niet, dan geven we je tot 1 week voor aanvang van de cursus je 100% van het cursusbedrag terug. Gaat de cursus om wat voor reden dan ook niet door (we hebben gekke lockdowns meegemaakt de afgelopen jaren ;-)), dan krijg je sowieso 100% van het aankoopbedrag van ons terug. Geen zorgen dus…