februari 25, 2018 Bastien Langeveld

Wijncursus SDEN1 (beginners): een nobel druivensapje

Twee intensieve avonden voor enthousiaste wijndrinkers die alles willen weten in zo min mogelijk tijd! We kneden je en laten je vooral heel veel proeven! Ideaal voor de beginnend wijnliefhebber.

2 avonden veel wijnen proeven én leren
Interactief, energiek en met heel veel wijn(stijlen)
Ideaal en onvergetelijk voor de beginnende wijnliefhebber!

Cursusdag en data

De eerstevolgende cursus start op van 19:30 - 22:30 uur

1

28 februari

Locatie

Nijmegen
GLASWERK
Hobbemastraat 2

Nijmegen
Bistrot Regent
Hertogstraat 71

Nijmegen
Billy’s Coffee
Daalseweg 31

€ 115.00 Per persoon

(min. 8, max. 16 deelnemers. Cursus niet vol = 100% cursusgeld retour) Direct inschrijven

wijncursussen

Cursusdata

Nijmegen

Seizoen 2021/2022

Dinsdag 28 februari & 7 maart 2023 , 19:30 – 22:30 – Locatie: Bistrot Regent, Nijmegen
Dinsdag 28 maart & 4 april , 19:30 – 22:30 – Locatie: Bistrot Regent, Nijmegen
Dinsdag 9 & 16 mei , 19:30 – 22:30 – Locatie: Bistrot Regent, Nijmegen

Na deze wijncursus ben je prima in staat verschillen tussen wijnen te duiden, weet je hoe je systematisch een wijn proeft en heb je gesnuffeld aan de basis van wijnbouw, gebieden en stijlen. Het is een ideale opstap naar de basiscursus in druivensuiker en is geschikt voor de beginnende wijndrinker.

Waarom Firma Druivensuiker?

Wij geloven dat wijn het heiligste sap ter wereld is. Maar de wereld eromheen is soms zo stoffig als de bijbel op een gemiddelde hotelkamer in hartje Amsterdam… De hoogste tijd dus om wijn eens op een andere manier te presenteren!

De CURSUS IN DRUIVENSUIKER leert iedereen, van horecatoppers tot wijnliefhebbers, om die ontdekkingstocht met enthousiasme over te brengen. Want wijn is meer dan de druif, de streek of het prijskaartje. Door te praten, te walsen, maar ook ‘outside the bottle’ te denken helpen we jou om meer uit je glas wijn te halen!

Annuleringsvoorwaarden
Ziek, zwak, misselijk of om wat voor reden dan ook verhinderd voor onze SDEN-wijncursussen? Als je betaald hebt proberen we je uiteraard zo snel mogelijk door te plaatsen naar een van onze andere cursussen! Kan dat niet, dan geven we je tot 1 week voor aanvang van de cursus je 100% van het cursusbedrag terug. Gaat de cursus om wat voor reden dan ook niet door (we hebben gekke lockdowns meegemaakt de afgelopen jaren ;-)), dan krijg je sowieso 100% van het aankoopbedrag van ons terug. Geen zorgen dus…