Sjoerd
de Jonge

Stijlvol snobistisch

Sjoerd de Jonge

Een vuurtje dat ooit aangewakkerd is in de afwas bij een saunacentrum, brandt inmiddels al jaren in de Nijmeegse horeca. Na een studieavontuur Communicatie – en Informatiewetenschappen te Utrecht toch weer terug in Nijmegen beland waar ik momenteel de opleiding, what’s in a name, Opleidingskunde afrond.

De studiebanken hebben me nooit lang weg kunnen houden bij één van mijn grootste hobby’s: de horeca. In het begin leerde ik om de perfecte star serve quality bieren te tappen,vervolgens volgde ik koffietrainingen voor heerlijke cappuccino’s. En toen kwam er plots een training over dat illustere product wijn.

De biertjes smaken nog steeds erg goed en er gaan weinig dagen voorbij die ik niet opstart met een goede kop koffie.. maar wijn, daar word ik nou écht vrolijk van. Enthousiast en met veel plezier samen over wijn praten, maar ondertussen nog leren ook! Zal vast niks met Opleidingskunde te maken hebben..

Over Sjoerd…

“Wijnspraakwaterval. De meest Italiaanse Nederlander die ik ken.” – Bastien

“Stijlvol snobistisch, onzelfzuchtig en genereus.” – Tim

over-ons-tim

Tim Krol

Vakidiote vinoloog

Via kletsnatte spoelkeukens en jaren
rennen over restaurantvloeren,
besloot ik dat het … Lees verder!

over-ons-bastien

Bastien Langeveld

Nederlandse Italiaan

Tsja, wie is Bas? Of eigenlijk: Bastien.
Maar dat spreekt niemand de eerste
keer goed uit … Lees verder!