december 19, 2018 Bastien Langeveld
De jongens van Firma Druivensuiker

Firma Druivensuiker neemt Hobbema over!

Oké, hoe leggen we dit eens uit?

In februari 2017 maakten wij met de oprichting van Firma Druivensuiker onze gedeelde hobby tot (deeltijd)beroep. Het bezig zijn met de geur, smaak en kennis van wijn en spijs samen met enthousiaste mensen smaakte vanaf dag één dan ook letterlijk naar meer…

Daarom hebben wij onze horecaharten opgehaald en zochten wij, stilletjes, naar een plek waarin wij ons enthousiasme váker met jullie konden delen.

En ta-da: daar staan we dan!

Trots als een pauw voor de zaak die wij binnenkort zullen overnemen: het voormalige restaurant Hobbema aan de Daalseweg in Nijmegen-Oost. Een DROOM die voor ons uitkomt.

Hoe het gaat heten? Dat houden we (nog héél even) geheim.

Een wijnbar? Nee (dat had je niet verwacht hè!), maar een goed glas wijn krijgt uiteraard een prominente plek op onze kaart. Net als een lekker glas bier, een sterke kop koffie én een gezellig bord eten. Want jazeker, we gaan lekker koken.

Bourgondisch ingesteld, gek op leven in de brouwerij en met fijne mensen om ons heen. Laat bestek en glaswerk maar rinkelen!

Binnenkort uiteraard meer, maar dit wilden we jullie zeker niet onthouden. Houd onze Social Media in de gaten: we gaan hele gave dingen doen.

Voor nu fijne Kerstdagen en een smaakvol 2019 gewenst; we helpen jullie er graag bij.

Bastien, Tim en Sjoerd
De jongens van Firma Druivensuiker

PS – Crowdfunding
Kun je niet wachten? Houd dan de Social Media-kanalen in de gaten: we komen snel met de nieuwe naam én een mooie openingsaanbieding om dit initiatief te steunen…stay tuned!

Andere vragen?
Voor meer informatie omtrent de nieuwe zaak kun je contact opnemen met Bastien Langeveld /bastien@basboeit.nl / 0623228403