juli 14, 2017 Bastien Langeveld

Wijncursus gevorderden Nijmegen

Klaar om écht wat meer te weten over wijn? Wil je er professioneel mee aan de slag? Of ben je gewoon een rasechte liefhebber?  Dan is deze cursus op jouw lijf geschreven! En we hebben een mooie locatie! Bar Lebowski, de leukste wijnbar van Nijmegen is onze host voor deze cursus. Ben jij klaar voor de volgende stap in de wereld van wijn? 

7-DAAGSE WIJNCURSUS GEVORDERDEN: MET JE NEUS IN JE GLAS! EN IN JE BOEK…

Wijncursus van zeven avonden voor super enthousiaste wijnliefhebbers en professionals. Na deze cursus, waarin we je veel vertellen en je zelf ook veel studeert, weet je van wanten met de wijnkaart als je ‘op restaurant gaat’, doceer je jouw vrienden tijdens een etentje, of sta je zelfverzekerd aan tafel als je wijn schenkt in een restaurant.

• 7 avonden, 60 wijnen
• Exclusief lesboek en examen
• Dé cursus voor de fanatieke liefhebber
• Ideale opleiding om jouw SDEN3 – Wijnbrevet te halen!

Cursusdag en data

27 februari, 13, 20, 27 maart, 10, 17 & 24 april

Locatie

Bar Lebowski, Bloemerstraat 84, Nijmegen

Kosten

375,00 euro per persoon, exclusief lesboek en examen (min. 8, max. 15 deelnemers)

INSCHRIJVEN

 

gevorderden wijncursus Nijmegen

Niveau wijncursus gevorderden 

Dit is dé cursus die je definitief verleidt tot een eeuwige liefde voor, en kennis van wijn. Wil je als professional verder is dit de opstap naar jouw SDEN3 examen/het Wijnbrevet: jouw ticket naar de vinologenopleiding. Ben je gewoon verzot op wijn en wil je alles weten? Dan geeft deze cursus jou de basis om de rest van jouw (proefondervindelijke) leven op door te borduren.

We proeven meer dan 60 wijnen, laten je flink neuzen in de boeken en nemen je de hele wereldbol over. Van gaard tot glas, van oud naar nieuw, van riesling naar carménère. Dit is echt fun!  Het lesboek en de aanvraag van het examen zijn niet inbegrepen in de prijs van deze cursus.

Waarom Firma Druivensuiker?

Wij geloven dat wijn het heiligste sap ter wereld is. Maar de wereld eromheen is soms zo stoffig als de bijbel op een gemiddelde hotelkamer in hartje Amsterdam… De hoogste tijd dus om wijn eens op een andere manier te presenteren!

De CURSUS IN DRUIVENSUIKER leert iedereen, van horecatoppers tot wijnliefhebbers, om die ontdekkingstocht met enthousiasme over te brengen. Want wijn is meer dan de druif, de streek of het prijskaartje. Door te praten, te walsen, maar ook ‘outside the bottle’ te denken helpen we jou om meer uit je glas wijn te halen!

SaveSave

SaveSave

Tagged: , , ,