mei 11, 2017 Bastien Langeveld

Volgende wijncursus beginners in Nijmegen start 10 januari 2020

De data voor de wijncursus voor beginners (voorjaar 2020) in Nijmegen zijn bekend. En wat hebben we een gave hotspot gevonden voor deze reeks! Bar Lebowski, de mooiste wijnbar van Nijmegen en GLASWERK, onze eigen zaak, zal als cursuslocatie fungeren. Daar zijn we ontzettend blij mee. We hebben er nu al zin in, doe jij mee?

2-DAAGSE WIJNCURSUS VOOR BEGINNERS: EEN NOBEL DRUIVENSAPJE

Twee intensieve avonden voor enthousiaste wijndrinkers die alles willen weten in zo min mogelijk tijd. We kneden je en laten je vooral heel veel proeven! Ideale wijncursus voor de beginnend wijnliefhebber.

  • 2 avonden veel wijnen proeven
  • Inclusief lesboek ‘ik weet wat van wijn’
  • Inclusief examen en SDEN1 wijnoorkonde
  • Ideaal voor de beginnende wijnliefhebber!

Cursusdata

Vrijdag 15 & 29 november, 19:30 – 22:30 – UITVERKOCHT!
Vrijdag 10 & 17 januari, 19:30 – 22:30
Dinsdag 4 & 18 februari, 19:30 – 22:30

Locatie

Bar Lebowski, Bloemerstraat 84, Nijmegen
óf

Locatie

GLASWERK, Hobbemastraat 2, Nijmegen

Kosten

99,00 euro per persoon, exclusief lesboek, examen en oorkonde (min. 8, max.15 deelnemers)

INSCHRIJVEN

 

Druivensuiker_cursus

Niveau

Na deze wijncursus ben je prima in staat verschillen tussen wijnen te duiden, weet je hoe je systematisch een wijn proeft en heb je gesnuffeld aan de basis van wijnbouw, gebieden en stijlen. Het is een ideale opstap naar de basiscursus in druivensuiker en is geschikt voor de beginnende wijndrinker. Je ontvangt voorafgaand aan de cursus het boek ‘Ik weet wat van wijn’ en na afloop ontvang je een SDEN 1 wijnoorkonde.

Waarom Firma Druivensuiker?

Wij geloven dat wijn het heiligste sap ter wereld is. Maar de wereld eromheen is soms zo stoffig als de bijbel op een gemiddelde hotelkamer in hartje Amsterdam… De hoogste tijd dus om wijn eens op een andere manier te presenteren!

De CURSUS IN DRUIVENSUIKER leert iedereen, van horecatoppers tot wijnliefhebbers, om die ontdekkingstocht met enthousiasme over te brengen. Want wijn is meer dan de druif, de streek of het prijskaartje. Door te praten, te walsen, maar ook ‘outside the bottle’ te denken helpen we jou om meer uit je glas wijn te halen!

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Tagged: , , ,