juni 21, 2018 Bastien Langeveld

Basis wijncursus Nijmegen start 24 september 2019

De data voor de basis wijncursus (najaar 2019) in Nijmegen is bekend. Plaats van handeling? GLASWERK, onze eigen wijn- en eetzaak! Daar zijn we ontzettend blij mee. Ben jij klaar om een écht leuke wijncursus te volgen?  

5-DAAGSE BASIS WIJNCURSUS: VAN KNEUZEN TOT RIJPEN

Dit is de basiscursus voor de liefhebber of de beginnende professional. Vier razend interessante, maar ook intensieve avonden met kennis, achtergronden, veel proeven en praten over wijn. Hier leer je het kaf van het koren scheiden. We proeven 8 wijnen per avond.

• 5 avonden, 40 wijnen
• Exclusief lesboek en examen
• Dé manier om meer te leren over wijn, proeven én theorie
• Perfect om je SDEN 2 wijnexamen voor te bereiden!

Cursusdag en data

Maandagavond van 19:30 – 22:30

24 september, 1,8,22 en 29 oktober

Locatie

GLASWERK, Hobbemastraat 2, Nijmegen

Kosten

249,00 euro per persoon, exclusief lesboek en examen (min. 8, max.15 deelnemers)

INSCHRIJVEN

 

basiscursus Nijmegen

Niveau wijncursus 

Het vervolg op de beginnerscursus is perfect voor de fervente liefhebber die net even wat dieper in de stof, maar ook in het glas wil duiken. Je kunt zo instromen, maar op voorwaarde dat je al een beetje weet van wijn of extra gemotiveerd bent om met zevenmijlslaarzen bij te spijkeren.

Elke avond proeven we 8 verschillende wijnen en bieden we je een breed kader aan concrete theorie, waardoor je in het vervolg klaar bent om vol zelfvertrouwen te praten over wijn, een verstandige keuze te maken in een restaurant of jouw vrienden te adviseren welke wijn te kopen voor een feestje, barbecue of etentje. Met de kennis die je opdoet kun je jezelf aanmelden voor bijvoorbeeld het SDEN 2 wijnexamen. Dit is een optie, het lesboek en de aanvraag van het examen zijn niet inbegrepen in deze cursus.

Waarom Firma Druivensuiker?

Wij geloven dat wijn het heiligste sap ter wereld is. Maar de wereld eromheen is soms zo stoffig als de bijbel op een gemiddelde hotelkamer in hartje Amsterdam… De hoogste tijd dus om wijn eens op een andere manier te presenteren!

De CURSUS IN DRUIVENSUIKER leert iedereen, van horecatoppers tot wijnliefhebbers, om die ontdekkingstocht met enthousiasme over te brengen. Want wijn is meer dan de druif, de streek of het prijskaartje. Door te praten, te walsen, maar ook ‘outside the bottle’ te denken helpen we jou om meer uit je glas wijn te halen!

SaveSave

SaveSave

Tagged: , , ,